Správa
Dotazníkový prieskum o konzumácii fermentovaných potravín
mail z NPPC :
Vážené kolegyne, vážení kolegovia,
v rámci medzinárodného projektu COST CA 20128 PIMENTO (https://fermentedfoods.eu/), na ktorom participuje viacero našich kolegov z NPPC VÚP, je jednou z aktivít zistenie spotreby fermentovaných potravín na celoeurópskej úrovni, a to formou dotazníka, ktorý bol dnes vo všetkých participujúcich krajinách naraz spustený.
Preto sa na vás z pozície člena projektu obraciam s prosbou o vyplnenie dotazníka dostupného pomocou QR kódu alebo na priloženom linku.
Údaje o spotrebe fermentovaných potravín budú anonymne spracované a vyhodnotené a budú slúžiť pre ďalšie aktivity projektu napr. zmapovanie spotreby a produkcie fermentovaných potravín v jednotlivých európskych regiónoch, nové zdravotné a výživové tvrdenia EFSA týkajúce sa účinku fermentovaných potravín, nové vedecké publikácie a pod.
Vyplnenie dotazníka trvá približne 10 - 15 min.
Ďalšie informácie sú na priloženom plagátiku.
Za tím PIMENTO vám vopred ďakujem za čas a spoluprácu.
Ing. Zuzana Ciesarová, PhD.
samostatný vedecký pracovník/Senior Researcher
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum/National Agricultural and Food Centre
Výskumný ústav potravinársky/Food Research Institute
Priemyselná 4, P.O.Box 31, 824 75 Bratislava 25, Slovakia
e-mail: zuzana.ciesarova@nppc.sk
tel.: +421 2 50237 092
mobil: +421 911 807 737
internal number: 6192
- Súbory:
- Poster_FFFQ__SK_final_link.pdf677 K