Správa

Dotazníkový prieskum o konzumácii fermentovaných potravín

30.11.23 21:26
Kategória: Úvodná stránka

 

mail z NPPC :

Vážené kolegyne, vážení kolegovia,

v rámci medzinárodného projektu COST CA 20128 PIMENTO (https://fermentedfoods.eu/), na ktorom participuje viacero našich kolegov z NPPC VÚP, je jednou z aktivít zistenie spotreby fermentovaných potravín na celoeurópskej úrovni, a to formou dotazníka, ktorý bol dnes vo všetkých participujúcich krajinách naraz spustený.

Preto sa na vás z pozície člena projektu obraciam s prosbou o vyplnenie dotazníka dostupného pomocou QR kódu alebo na priloženom linku.

Údaje o spotrebe fermentovaných potravín budú anonymne spracované a vyhodnotené a budú slúžiť pre ďalšie aktivity projektu napr. zmapovanie spotreby a produkcie fermentovaných potravín v jednotlivých európskych regiónoch, nové zdravotné a výživové tvrdenia EFSA týkajúce sa účinku fermentovaných potravín, nové vedecké publikácie a pod.


Vyplnenie dotazníka trvá približne 10 - 15 min.


Ďalšie informácie sú na priloženom plagátiku.


Za tím PIMENTO vám vopred ďakujem za čas a spoluprácu.

Ing. Zuzana Ciesarová, PhD.

samostatný vedecký pracovník/Senior Researcher

Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum/National Agricultural and Food Centre

Výskumný ústav potravinársky/Food Research Institute

Priemyselná 4, P.O.Box 31, 824 75 Bratislava 25, Slovakia


e-mail: zuzana.ciesarova@nppc.sk

tel.: +421 2 50237 092

mobil: +421 911 807 737

internal number: 6192

www.nppc.sk, www.vup.sk